Privat träning


Privat träning i Tving med omnejdSenast uppdaterad: 8 juli 2020


Jag tar mini-semester! Inga nya privatkunder igen förrän den 1 augusti.Om du vill träna i lugn och ro och av någon anledning inte vill gå på kurs (att gå kurs har både fördelar och nackdelar), då är privat träning det självklara valet.  Det är också ett utmärkt val att börja med några timmars privat träning och därefter börja på kurs.


Du kan träna privat på både allmänlydnad, tävlingslydnad, aktivering och problembeteenden.


Du kan med fördel träna på hundmöten hos mig, oavsett vilka problem din hund har med andra hundar.


Att träna hos mig är prisvärt. Du lär dig övningar som verkligen hjälper, och till en kostnad som är lägre än den kostnad som många andra instruktörer med motsvarande eller mindre erfarenhet tar. Samtidigt ställer jag lite krav på dig. Jag har mycket effektiva övningar "på lager", men vill hellre träna upp din förmåga att läsa av din hund, läsa av en situation och utefter situationen kunna välja själv bland några få övningar. Jag vill lära dig att själv bedöma en situation och att inse att det inte finns några "enkla och rätta svar". Jag vill inte genast säga "När din hund gör si, så ska du göra så!"

Jag vill känna av vem du är, och vem din hund är. Tillsammans provar vi oss först fram lite grann, men redan innan den första träningstimmen är slut så har vi antagligen hittat övningar som passar för både dig och din hund.


Boka gärna privat träning om du snabbt vill ha hjälp men jag inte för tillfället kan erbjuda kurs i det som du vill träna på.


Uppdaterad prisinformation:


Pris: 500 kr per timme.


En träff på 1,5 timme: 750 kr


En träff på 2 timmar eller mer: 1000 krFast paketpris tre träffar:  1200 kr.  Paketets träffar varar i 1-1,5 timme.

Du sparar därmed 300-1250 kr.

För att få paketpriset så betalar du summan antingen i förväg eller senast när vi avslutar den första träffen, kontant mot kvitto.


Bilkostnad tillkommer med 40 kr/mil vid de tillfällen då träningen inte sker vid min bostad i Tving (mellersta Blekinge), utan t ex hemma i ditt eget hem. 


Du som har gått kurs hos mig har 25 % rabatt  på privat träning gällande samma hund för resten av hundens liv!


Garanti: Om jag inte kan hjälpa dig så att du får kontakt med din hund och får den att fokusera på dig och följa dig, trots att du följer mina råd och instruktioner, så bryter vi träffen om du vill och du behöver då inte betala någonting.