Kursomdömen

 

Kursomdömen

 

Senast uppdaterad: 30 juni 2015

 

 

Här finns några exempel på vad tidigare deltagare har tyckt de senaste åren.

 

 

"Jag tycker kursen var fantastiskt bra. Otto lär sig och JAG lär mig massor. Gunilla har ju verkligen bjudit på massor av sin tid. Vi har fått svar på de frågor och funderingar vi haft, med råd om hur göra på bästa sätt. Kurspärmen är ett jättebra hjälpmedel, går att läsa hur många gånger som helst för att lära sig mer och fräscha upp sina kunskaper. Jag tycker att man får "mer-smak". Både Otto och jag mår bra av den här träningen och vi vill lära oss mer...mer...mer... Dessutom är det helt oerhört mentalt stärkande att "bara" få vara med sin hund och öva, träna" All heder åt Gunillas fina arbete. Tack för valpkurs o Allmänlydnad 1 och på återseende! Jag kan inte säga något negativt, vi har haft 8 bra ggr med fint väder, bra stämning, fått extra tid. Möjligen då att det finns mattar & hussar som har svårt att ta kritik! Och de måste man kunna om man vill bli en bra matte eller husse!! Glad sommar"

Lena med cavalier king charles spaniel.

 

"Jag tyckte kursen var jättebra, speciellt kurspärmen med mycket bra tips och som en kom ihåg mellan träffarna. Hundleken var utmärkt för att hundarna lärde känna varandra. Tempot var lagom. Vi gillade speciellt metodiken som var ett något mjukare förhållningssätt än kursen vi gått tidigare där det handlade mycket om att skälla på hunden vilket inte fungerar på X"

Jörgen med tollare.

 

"Kursen var jättebra. Allt väl upplagt. Extra bra var att Gunilla ser till varje ekipage och förklarar bra och följer man bara hennes råd ser man resultat. Jag kan också varmt rekommendera att man tar en eller flera privatlektioner för extrahjälp. Kurspärmen är mycket arbetad och är en kul läsning. Veckans läxpapper är bra, och en repitition av veckans lektion och ett utmärkt träningspapper. Hundleken var uppskattad och kul, men man kanske kan variera den, så att den inte varje gång hamnar sist på lektionen. Tempot på kursen var bra, men kan vara lite långsam. Ibland beror det nog på hur mycket man tränar hemma, och då kan det bli lite väntan, eftersom man är snabbt klar."

Marie med shetland sheepdog

 

"Kursen var rolig, lärorik och mycket innehållsrik. Lagom många övningar under kursen och bra att de ofta byggde på varandra. Lagom mycket att träna efter varje gång, och riktigt bra att vi har fått läxa varje vecka. Häftigt att se framstegen som hundarna har gjort. Hundleken har varit jättebra. Vi har tränat och veckor som vi varit duktiga att träna har också gett mycke bättre resultat."

Camilla med golden retriever

 

"Jag tycker att kursen var väldigt bra anpassad för varje person och sin hund. Jag tycker att du Gunilla är väldigt bra på att lära ut. Tyckte inte att något var dåligt. Jag tyckte att allt var jättebra. Är mycket nöjd. Allt är väldigt bra upplagt. Det bästa är fokusen på den enskilda hunden och vad som passar denna. Jag kommer definitit att gå fortsättningskursen. Min hund har blivit lydigare, men jag har inte alltid hunnit träna. Trots detta så är jag mycket nöjd med Sigges resultat. Han har en helt annan attityd."

Alejandra med dvärgpudel.

 

"Jag tycker att upplägget var bra, bra och tydliga övningar som kan anpassas efter hur man själv är och hur ens hund är. Ibland kändes det som att vi stressade lite på träffarna för att hinna med alla moment för dagen."

 

"Bra att regelbundet träna disciplin. Extra bra = Alla övningar funkar! Viktigt att vi inte är så många (speciellt inte hundar med särskilda behov) så att man får tillräckligt av Gunillas tid. Tempot perfekt. Väldigt bra genomgång av övningarna. Kul kurs! Vill gärna gå fortsättningskurs."

Nina med coonhound.

 

 

Genom åren har folk skrivit ungefär samma saker:

 

* Pedagogiska men ibland något långa genomgångar av nya övningar.

* Bra att du visar flera olika metoder.

* Du ägnar ibland för mycket tid åt ett ekipage, vi andra får vänta.

* Fantastisk kurspärm, bra som uppslagsbok för framtiden.

* Kul och nyttigt med hundlek på slutet.

* Jag har inte hunnit träna så mycket, men min hund har blivit lydigare.

 

 

 

Mina planer för kurshösten 2015:

 

* Återgång till 8 träffar vad gäller allmänlydnadskurserna.

Under 1,5 år hade jag 6 träffar - men man hinner inte med allt då.

 

* Lite mindre kurspärm än "förr". Jag vill göra momenten och övningarna mindre komplicerade! Man ska inte behöva läsa massor av teori. Hundträning handlar mer om praktik.

 

* Att hjälpa kursdeltagarna att få hundar som faktiskt är lydiga efter kursavslutning!